2021.10.09.
Pontme - Őszi kopogtató workshop

Kapcsolódj ki alkotással! Töltődj és alkoss egy 2 órás workshopon, ahol Te vagy a középpontban.
Nemcsak arra helyezzük a hangsúlyt, hogy magát a technikát megtanuljátok és ehhez minden eszközt biztosítunk, hanem hogy élmény legyen egy igazán impozáns környezetben. Nem utolsó sorban otthonod éke lesz a saját költeményed.
Első őszi alkotónapunkra egy szalmalapot teljesen beborító az ősz színeivel harmonizáló száraz és művirágokkal, valamint csavartfűzzel kombinált kopogtatót álmodtunk meg! Olyan kopgatót választottunk, ahol a kötési technikát megtanulhatjátok, de a saját kreativitásotokat is bele csempészhetitek a saját alkotásotokba. Így minden alkotás egyedi lesz és különleges!
Minden résztvevő egyedi csomagolásban megkapja a kopogtatóhoz szükséges alapanyagokat és vezetett koordinálás mellett megtanuljuk az alap elkészítését, miközben szabadon szárnyalhat a fantáziánk.
A képen látható kopogtatóhoz hasonlót foguk készíteni. Hamarosan pontos képet csatolunk! A szalma alap 40 cm, de a kiálló növényzet miatt nagyobbnak hat. Gyere el, élvezd az alkotás örömét velünk és vidd haza saját készítésű kopogtatód!
Az eseményen résztvevők számát 15 főben maximalizáljuk és biztosítjuk a 1,5 méteres távolságot a helyszínen. Egyelőre nem kérünk oltási igazolványt, de ez a törvényi előírásokkal változhat!
Várunk szeretettel:
Dóri és Zsani

Kezdés:  10:00
Belépő:  
Helyszín:  Hangvilla Kamaraterem