2020.09.15.
Veszprémi Programiroda
Dr. Kádár Annamária - Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban- ÚJ IDŐPONTBAN

Kedves Közönségünk!

Dr. Kádár Annamária 2020. április 28. napjára tervezett előadása új időpontban, 2020. szeptember 15-én kerül megrendezésre.

Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek az új időpontban érvényesek, ezzel Önnek nincs teendője.

Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, jegyei visszaváltására lehetőséget biztosítunk, az alábbiak szerint:

• Az interneten vásárolt jegyek visszatérítését igényelheti az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címen. Kérjük, hogy az e-mailben a “kosárazonosítót” is szíveskedjen feltünteni. Ezt követően a Nyitott Akadémia gondoskodik a jegy(ek) árának visszautalásáról.
• Ezen eseményre a személyesen, a Veszprémi Programiroda Jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására annak újranyitását követő 30 napon belül lesz lehetőségük.

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor, az alábbi nyitva tartással nyit újra:
hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig,
pénteken 9-től 15 óráig,
ebédszünet 12.30-tól 13 óráig
 

A Mesepszichológia könyvek kirobbanó temperamentumú szerzője híres a gyakorlatias és fergeteges humorú előadásairól, melyeket országszerte vastapssal köszön meg a közönség. Ezúttal pedig különösen fontos témát boncolgat.
Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket – és ami még fontosabb! – a belső harmóniát csak akkor érhetjük el, ha jártasak vagyunk az érzelmek és a kapcsolatok világában, képesek vagyunk konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani. Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk.
Jó hír, hogy ha most még nem is (eléggé) az, akkor fejleszthető – gyermek- és felnőttkorban egyaránt. Ennek vannak célzott gyakorlatai, melyek segítenek szóba állni az érzésekről, természetesebbé teszik azt, hogy egyáltalán foglalkozzunk ezzel a témával.
Szülőként pedig sokat tehetünk azért, hogy gyermekünknek magas legyen az érzelmi intelligenciája, és ezáltal könnyebben meg tudjon küzdeni a külső és belső nehézségekkel – még akkor is, ha nekünk hajdan ez nem adatott meg. Érdemes megtanulni, hogyan!
Dr. Kádár Annamária előadása a gyakorlatias, jól használható ismeretek mellett másfél órányi felhőtlen szórakozást ígér – nem érdemes kihagyni.

Kezdés:  18:00
Belépő:  2400 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

Jegyvásárlás