2020.10.30.
Veszprémi Programiroda
Kicsi Gesztenye

Kedves Közönségünk!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-veszélyhelyzet miatt a Kicsi Gesztenye Klub 2020. április 13. napjára tervezett előadása új időpontban, 2020. október 30-án 15 órakor lesz megtartva.
A Kicsi Gesztenye Klub a jegyvásárlóit közvetlenül fogja felkeresni e-mailben az aktuális információkkal, ezért kérjük, figyeljék postaládájukat!
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

A tűzvédelmi előírások tekintetében, az előadásra minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, még akkor is ha a gyermek kísérője ölében ül az előadás alatt.

Kezdés:  15:00
Belépő:  2990/3490/3990/4490
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

Jegyvásárlás