2021.09.28.
ÚJ IDŐPONTBAN | Traccs! - Sebestyén Balázs

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az aktuális járványügyi rendelkezéseknek megfelelően a Hangvilla épülete 2020. november 11. napjától határozatlan ideig zárva tart, így a 2021. március 30. napjára tervezett Traccs! - Sebestyén Balázs előadás új időpontban, 2021. szeptember 28-án kerül megrendezésre.

<strong>A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra</strong>.

Az aktuális információkért kérjük kövessék figyelemmel a <a href="http://<a href="https://www.facebook.com/traccs.hu">Traccs Team Facebook oldalán</a>">Traccs Team Facebook oldalát</a>, a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

<hr >
Traccs! Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat veszprémi állomásának ötödik vendége Sebestyén Balázs!

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett... 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt...

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

 

Kezdés:  18:00
Belépő:  
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

Jegyvásárlás