2014.02.12.
Matricagyűjtő játék a múzeumban!

Jöjjön el a Laczkó Dezső Múzeumba, ragassza be a Mozaik Múzeumtúra matricagyűjtő füzetébe a múzeum állandó kiállításáról készült képet – és nyerjen!

Jöjjön el a Laczkó Dezső Múzeumba, ragassza be a Mozaik Múzeumtúra matricagyűjtő füzetébe a múzeum állandó kiállításáról készült képet – és nyerjen National Geographic előfizetést!

Február 1-jén indult a Mozaik Múzeumtúra, Magyarország eddigi legnagyobb múzeumnépszerűsítő programja, melynek célja, hogy minél több iskolás jusson el a magyar múzeumokba, a hazai múzeumok, kiállítóhelyek látogatottsága növekedjen. Az országos kezdeményezéshez a veszprémi Laczkó Dezső Múzeum is csatlakozott.

A program többek között tematikus matricagyűjtő játékkal és mobil applikációval csábítja a múzeumba a fiatalokat és a felnőtteket 2014. február 1. és május 31. között. A füzeteket és az abba illeszkedő, a játékban résztvevő múzeumok épületét ábrázoló matricákat február elsejétől az Alexandra könyvesboltokban lehet megvásárolni, és helyben a Laczkó Dezső Múzeumban is hozzájuk lehet jutni.

A matricagyűjtő füzetbe a külső képek mellett a múzeumokban készült belső fotókat ábrázoló matricák is illeszkednek. E limitált kiadású matricákat a kijelölt terjesztési pontokon nem lehet  megvásárolni, ezekhez – az intézménybe történő belépésre feljogosító jegy megvásárlását, valamint a Mozaik Múzeumtúra gyűjtőfüzet felmutatását követően – kizárólag a múzeumokban – Veszprémben a Laczkó Dezső Múzeumban – lehet ingyenesen hozzájutni. A matricák hátlapjainak összegyűjtéséért ajándék is jár: a beküldők National Geographic-előfizetést nyerhetnek.

Vegyen részt Ön is a játékban, szeretettel várjuk a Laczkó Dezső Múzeumban!

 

 

Kezdés:  10:00
Belépő:  
Helyszín:  Laczkó Dezső Múzeum

családi rendezvény gyermekprogram kiállítás