2022.12.12.
Gospel karácsony a Veszprém Arénában

VINCENT BOHANAN & SOUND OF VICTORY Gospel kórus /New York - USA/ először Magyarországon!
Töltse meg szívét melegséggel örökzöld gospel és karácsonyi dalok által élőben a Veszprém Arénában! Páratlan karácsonyi élmény adventkor, december 12-én 19 órakor.
Európai turnéjának állomásaként Veszprémbe látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Sound of Victory. Vincent Bohanan New York-i Gospel kórusa először jön Magyarországra, a Veszprém Arénába látogatók elsők között lehetnek részesei e páratlan karácsonyi élménynek.
A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban Brooklyn-i és Bronx-i fiatalokból. Az évek során rengeteg világhírű előadóval megosztották a színpadot, többek közt a Grammy Díjas Cece Winans, Mariah Carey vagy Hezekiah Walker tiszteletes személyével.
A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, John Lennontól a „War is over”, vagy Whitney Houstontól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok a látványos koreográfiával együtt mind felmelegítik majd a szívünket.
A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Romániában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban és még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt!
Ünnepeljünk együtt december 12-én Veszprémben, ahol garantáltan megtelik a szívünk melegséggel.

Kezdés:  19:00
Belépő:  
Helyszín:  Veszprém Aréna

koncert