2014.10.10.
Intim Torna Illegál, The Carbonfools Lemezbemutató

A The Carbonfools (Szénhülyék) elsősorban elektronikus zenei együttes. aki ezen az estén az Intim Torna Illegált hívta maga mellé vendégnek.

Második nagylemezüket, a Carbonheartot (Szénszív) 2008-ban jelentette meg az 1G Records. Tulajdonképpen ezzel a lemezzel léptek be a magyar zenei elitbe, dalaikat előszeretettel játszották a magyar televíziók és rádiók, és több mint százezer ember töltötte le őket. Magyarország legismertebb koncertzenekaraként folyamatosan járják az országot, 2010-ben két londoni fellépésük is volt.
2010 végén jelent meg a harmadik nagylemezük, a Carbonsoul (Szénlélek), mely stílusában hasonlít az előző lemezre, megmaradt a jellegzetes „carbonos techno űrrock” hangzás, megspékelve új elemekkel, mint például new wave vagy blues.

DJ Titusz ezt nyilatkozta a lemezről: „Ez a lemez sokkal dal-orientáltabb, mint az előző, több szerepet kapott Balázs hangja, megjelentek új elemek, mint a new wave, blues, de persze megmaradt a jellegzetes carbonos pszichedelikus techno-rock massza is.”
Fennállásuk alatt rengeteg remixet készítettek olyan előadóknak, mint például a Noir Désir, Kispál és a Borz, Jazz+Az, Korai Öröm, Kimnowak, Anando Drom, stb. Angliában a Mint Source kiadó három maxilemezt jelentetett meg, melyek igen kedvező fogadtatásban részesültek az angol DJ-k körében.
Legismertebb számaik a Carbonsoul lemezről a Hideaway (Rejtekhely), a Sunset (Naplemente) valamint a Clublights (Clubfények).

Kezdés:  22:00
Belépő:  1900 / 2500 Ft
Helyszín:  Expresszó

koncert