2014.09.27.
Zagar, Kelemen Kabátban

Érdekes párosításnak lehet szem- és fültanúja, aki 2014. szeptember 27-én a veszprémi Expresszó Klubba látogat.

Zagarék jelenleg az Uplifted c. műsorukkal turnéznak, amely garantáltan megtáncoltatja a közönséget. A csapat eddigi albumai legsikeresebb számait játssza uptempósabb, azaz pörgősebb változatban. Aki járt már Zagar koncerten, tudja, aki nem annak elmondjuk, hogy a zenekar a zene mellett mindig nagy hangsúlyt fektet a vizuális megjelenésre is, így erre az eseményre is különleges vizuállal készülnek.

Természetesen Kelemenék is nagyon készülnek a koncertre.

„Hosszú műsorral készülünk, még az is lehet, hogy új dalokkal is kísérletezünk! Közös produkcióra kicsi esélyt látok, még sajnos nem ismerjük egymást annyira, személyesen csak Jumo D., a producerünk van jóban Balázzsal. Nagyon szeretjük a zenéjüket, és régóta szerettünk volna egy Expresszós bulit is, ami most szerencsére összejött a klubszezon elején, úgyhogy izgatottan várjuk.” – mondja Szerecsenkirály, a vendégzenekar énekese.

Maga Veszprém mindkét zenekar számára kellemes élményeket jelent.

„Kiemelten kedves és emlékezetes hely számunkra Veszprém ugyanis 2 éve ott debütált az élő felállásunk az Egyetemi Napokon egy hatalmas tömeg előtt. Bízunk benne, hogy most is olyan sokan eljönnek!” – teszi hozzá mosolyogva Szerecsenkirály.

„Veszprém valahogy kimaradt az utóbbi években, nagyon rég játszottunk itt utoljára. Különleges élmények, emlékek kötnek a városhoz. Sok barátunk lakik errefelé és főiskolás koromban rengeteget buliztunk itt, reméljük ez alkalommal sem lesz másképp!” – osztja meg velünk Zságer Balázs, a Zagar zenekarvezetője. 

Kezdés:  20:00
Belépő:  1200 / 1500 Ft
Helyszín:  Expresszó

koncert