2015.02.13.
Boggie - All is one is all

Csemer Boglárka, azaz Boggie a fiatal jazzénekes-generáció egyik legtehetségesebb és persze legüdébb jelensége

... de Boggie nem csupán énekesnő: dalszerzőként sajátos dzsesszes-sanzonos-popos világot hozott lére , amit állandó alkotótársával, Sebestyén Áron zongoristával épít tovább. Kedves, könnyed, barátságos, ám mégsem felszínes dalaikat napok múlva is dúdolgatjuk, Boglárka pedig a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával érzelmekkel és gondolatokkal teli univerzumba kalauzol minket.

Boggie sokáig élt Franciaországban, minden bizonnyal innen a sanzon szeretete és a műfaj mély ismerete. Később a Csillag születikben tűnt fel, és a Francia Intézet meghívására évek óta részt vesz az Országos Sanzonverseny zsűrijében. Első nagylemeze tavaly jelent meg, ám az igazi, robbanásszerű világsikert egy ötletes és szellemes videoklip hozta meg. A tavaly decemberben elkészült klip egy fiktív Photoshop-retusálási műveletet mutat be, nem máson, mint magán a művésznőn. Az egyedülállóan ötletes film robbanásszerűen terjedt a nemzetközi zenei-, dizájn- és techblogokon, amíg a mainstream média is felkapta. A végeredmény: egy több milliós nézettséggel bíró klip, rengeteg megkeresés, koncert Münchenben, Amszterdamban, és New Yorkban.Csemer Boglárka ’Boggie’ 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, ám igazán ez év januárjában lett hangos a fiatal énekesnőtől nem csak a hazai, de a világsajtó is.  Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta világ szerte.  Októberben lát napvilágot Boggie második albuma, All is one is all címmel, melynek dalaival 2014. február 13-án Boggie Veszprémben ad koncertet, a Hangvillában.

Az új album méltó folytatása a korábbi Boggie lemeznek, sajátos zenei világával, nehezen „bedobozolható” egyediségével most is igazi zenei élményt kínál a hallgatóknak. Színes album a szó minden értelmében. Megannyi szín az érzelmek végeláthatatlanul kusza kavalkádjában. Dalok a múlt elengedéséről, a bátorságról, a szeretetről, az összetartozás erejéről, a képmutatásról, a békés szerelemről, önmagunk elfogadásáról és az élet születéséről.

Felkavar és megnyugtat, felpörget és elvarázsol a zene erejével. Boggie dalaiban ott van a világunk sokszínűsége, teljessége, lemásolhatatlan egyedisége. All is one is all… Minden mindennel egybeforr, hogy a végén egy harmonikus egészet alkotva jusson el a hallgatókhoz.

Jegyek kaphatók a Hangvilla jegypénztárában és online.
 
Árak:
 
I. kategória: 2.400 Ft (5. sor)
II. kategória: 2.000 Ft (nézőtér, kivéve az 5. és 15. sor)
III. kategória: 1.600 Ft (15. sor)

 

Kezdés:  20:00
Belépő:  1600/ 2000/ 2400 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

jazz koncert