2015.12.08.
Veszprém Aréna
ExperiDance -Én, Leonardo- A fény születése
Leírás
Figyelem! Műsorváltozás! Egy lélegzetelállítóan látványos, vadonatúj produkció!

Tisztelt Érdeklődőink!
A Szenvedélyem, Velence helyett egy vadonatúj ExperiDance produkció lesz látható a Veszprém Arénában, 2015. december 8-án, 19.00 órai kezdettel. 

A Szenvedélyem, Velence című produkcióra megvásárolt jegyek érvényesek erre az előadásra is, vagy visszaválthatók a vásárlás helyszínén.

Az én, Leonardo - A fény születése című előadás témája a zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, Leonardo da Vinci. Milyen ember volt, miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait… Leonardo da Vinci, a reneszánsz hérosz, kirobbanóan sokszínű tehetségével örökre felszabadította gondolkodásunkat – de nyughatatlan elméje sötét oldalán számtalan befejezetlen művet, céltalan sodródást és magányt találunk. A zseni anatómiáját mutatja be az ExperiDance Production a legszabadabb művészet, a tánc segítségével egy lélegzetelállítóan látványos új produkcióban. Az Én, Leonardo Román Sándor koreográfiájával, Meskó Zsolt rendezésében és Czomba Imre zenéjével az idén 15 éves ExperiDance Production egész estés táncjátéka.
Kezdés:  19:00
Belépő:  2400 - 4600 Ft
Helyszín:  Veszprém Aréna

színpadi rendezvény