2016.07.15.
Veszprém Aréna
Lisa Stansfield koncert | VeszprémFest

ALL AROUND THE WORLD - ÉS MOST VESZPRÉMBEN A '80-AS, '90-ES ÉVEK EGYIK LEGNÉPSZERŰBB POPSZTÁRJA!

Leírás
Lisa Stansfield leghíresebb slágereit hozza el Veszprémbe! 

Lisa a 2000 utáni első évtizedben a popzenéről a színészetre helyezte át a hangsúlyt. Olyan szerepekben tűnik fel többek között, mint Ruth Williams a John Maybury rendezte The Edge Of Love (A szerelem határai) című filmben, játszik a Miss Marple – Az Alibi című krimi, dráma sorozatban és a Goldplated című TV sorozatban, színpadon pedig a Vagina monológok című darabban debütált. Legutóbb Elaine Constantine filmjében, a 2014-es Northern Soulban vállalt szerepet.

Eközben Lisa nem fordított teljesen hátat a zenei életnek sem: 2004-ben megjelentette hatodik stúdióalbumát The Moment címmel. Legnagyobb slágereinek gyűjteménye, a Biography 3. helyre került a listákon és platinalemezzé vált. Az énekesnő jazz iránti szeretetét a Ronnie Scott Jazz Clubban rögzített DVD anyag mutatja be.

2013-ban Lisa teljes erővel ismét a zene felé fordult, két turnéval szerte az Egyesült Királyságban és Európában. Legutóbbi, hetedik albuma 2014 februárjában jelent meg Seven címmel, melynek létrejöttét az énekesnő soul iránti rajongása inspirálta, és amely egyben egy óda ahhoz a 10 évhez, amelyet klubokban töltött énekléssel.

Veszprémbe leghíresebb slágereit hozza el.

Kezdés:  21:00
Belépő:  7900 - 24.900 Ft
Helyszín:  Veszprém Aréna

koncert