2014.02.08.
Ganxsta Zolee és a Kartel, Fish!
FiSH! és GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL Koncert az Expresszóban!
BELÉPŐ: 1.700 Ft (Csak a helyszínen)
 
20:00 Kapunyitás
20:15 Karai Anna
21:15 FISH!
22:45 GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL
 
Fish! ► http://youtu.be/GY8GcveVYWo
Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény ► http://youtu.be/LqV2Sn4ZpL8
Karai Anna Roxanna ► http://youtu.be/UdKBKfQVKRk
 
 
FiSH!:
"Ez itt pont olyan hangulat, mint amilyen mindig is kellene!" - a Konzervzene album címadó dala meg is adja az alaphangot: az ország egyik legjobb koncertzenekara új lemezét mutatja be, a régebbi kedvenceket nem elfelejtve. Ugribugri, tánc, punkos poprock és szövegdarálás, gyertek le a presszóba és minden jó lesz!
A helyszínen Fish! pólók és egyéb csecsék is lesznek! Juhúú!
 
GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL:
Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni senkinek, úgyhogy nem is fogjuk. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart, és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben. A tíznél is több Kartel lemez, a számos besepert szakmai és közönségdíj, valamint a számtalan rangos közreműködés meghozta eredményét: ha azt mondjuk "boom a fejbe", Újpest, hoki, finn jégkorong, akkor azonnal mindenkinek beugrik kiről is beszélünk.
 
KARAI ANNA:
A The Voice műsor által szerzett újabb sikerekre és ismertségre alapozva a múlt évben úgy döntött, hogy szólókarrierbe kezd. Az ötlet megvalósításában nagy segítségére volt Tarcsai Ádáma aki a tehetségkutató alatt figyelt fel Annára, és olyannyira megtetszett neki az énekesnő egyedülálló stílusa(melyet majd a koncerteken saját bőrötökön is tapasztalhattok), hogy rögtön meg is kereste azért, hogy zenekart alapíthasson vele, aminek a lány legnagyobb meglepetésére egész egyszerűen csak “Karai Anna” lett a neve!
Kezdés:  20:15
Belépő:  1700 Ft
Helyszín:  Expresszó

koncert