2017.11.22. - 2017.11.22.
Veszprémi Programiroda
Dumaszínház: Three Stars

Kormos Anett, Mogács Dániel és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a Hangvillában

Kormos Anett:
Egyszeres jegygyűrűs, kétszeres gyermekes humorista. Korábban újságírásból próbált megélni, hiába.
Most humorizálásból próbál (?) Tehetsége, humorérzéke amúgy elképesztő. A nézők/hallgatók általában el is képednek. és az önkritika: Tehetséges vagyok, okos, szép, többnyire szobatiszta. Alig használt, megkímélt állapotban, tartozékokkal (=két darab teljesen friss gyerek, egy darab picit romlott férj), dobozomban a kilencedik kerületben lehet átvenni. A családomra káros szenvedélyeim: mosok, főzök, takarítok. Ugyanezeket Önnél is vállalom, plusz némi felárért megsétáltatom kutyáját, gyerekét, megetetem kutyáját a gyerekével vagy gyerekét a kutyájával.

Mogács Dániel:
Színésznek készült, és ennek ellenére az is lett. A művészet nem csak szívügye, de genetikailag kódolt öröksége is. Örül, hogy van társadalom, mert tudja kritizálni. A magyar színházi kabaré újraélesztésén munkálkodó színész, humorista, rendező, mester-bábos. Az önálló estjének szereplője. A fiának az apja. Az anyjának a gyermeke. A kutyájának gazdája.

Szomszédnéni Produkciós Iroda:
A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat  2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.
Ők a Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői, 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt. 

Kezdés:  19:00
Belépő:  2900
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

színpadi rendezvény