2020.10.15.
Veszprémi Programiroda
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása

Lelki környezetszennyezés, szellemi környezetvédelem

Tisztelt Közönségünk!

Az eredetileg 2020. május 29. napjára tervezett rendezvény 2020. október 15-én kerül megrendezésre. Az előadásra korábban megváltott belépőjegyek természetesen az új időpontra is automatikusan érvényesek, illetve április 3-ig visszaválthatók (ezesetben kérjük, írjanak a belepojegyek@gmail.com e-mail címre).
A Hangvillában, a Veszprémi Programiroda Jegypénztárában ezen eseményre vásárolt jegyét, amennyiben az új időpont nem lenne megfelelő az Ön számára, 2020. július 15. napjáig van lehetősége visszaváltani, a vásárlás helyszínén.

Biztosak vagyunk benne, hogy az új időpontban is nagyszerű estünk lesz!

Köszönjük megértésüket

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor, az alábbi nyitva tartással nyit újra:
hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig,
pénteken 9-től 15 óráig,
ebédszünet 12.30-tól 13 óráig

Az extrovertált kultúrában a külső dolgokkal foglalkozunk, a bennünket körülvevő világgal. Manapság bekövetkezett az a helyzet, amit klímakatasztrófának, ökoválságnak nevezünk. Az emberiség pusztítja a környezetét: a földet, a tüzet, a vizet, a levegőt.
És még valamit: magát az embert. A szocializációnk, a neveltetésünk azonban nem olyan, hogy arra tanítson, hogyan forduljunk befelé, hogy ezt a belső univerzumot is megismerjük.
Nem csak a környezetünkért, de Önmagunkért is felelősek vagyunk! 

Kezdés:  18:00
Belépő:  3490 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem