2020.11.18.
Veszprémi Programiroda
Beethoven-est: Concerto Budapest & Berecz Mihály

Fischer Annie tiszteletére

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Concerto Budapest 2020. április 27. napjára tervezett koncertje 2020. november 18. napján kerül megrendezésre.

A koncertet az új időpontban Várjon Dénes helyett, Berecz Mihály közreműködésével hallgathatják meg.

Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek az új időpontban érvényesek, ezzel Önöknek nincs teendőjük.

Nagyon örülnénk, ha a veszélyhelyzet elmúltával minden kedves nézőnk részt tudna venni az új időpontban megtartott koncertünkön! Amennyiben az új időpont mégsem lenne megfelelő, a megvásárolt jegyek árát visszautalják, ha a visszatérítési igényt jelzik a rendszerszolgáltató, az Interticket Kft. által kialakított űrlapon. Ezen a felületen jelezhetik az összes, online és offline (a zenekar irodájában, jegypénztárakban, közönségszervezőknél és értékesítési pontokban, így a Veszprémi Programiroda jegypénztárában is) megvásárolt jegyekkel kapcsolatos visszaváltási igényt 2020. június 26. napjáig. Az űrlap megnyitásához kattintson az alábbi linkre:
https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas

Amennyiben csatlakozva a #neváltsvisszajegyet kezdeményezéshez nem igénylik ezen az online felületen a jegy árának visszatérítését, akkor ezzel a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar működését támogatják. Amennyiben így döntenek, kérjük jelezzék ezt a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen, támogatásukat előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart.

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.


Műsor:
Beethoven: Egmont nyitány op.84
Beethoven: III. (c-moll) zongoraverseny, op.37
Beethoven: VII. szimfónia, op. 92.

Concerto Budapest
Zongorán közreműködik: Berecz Mihály
Vezényel: Keller András

A III. (c-moll) zongoraverseny egy hosszas komponálási folyamat eredménye Beethoven középső alkotói korszakának kezdetéről. Egy anekdota szerint Beethoven egyszer sétája közben meghallotta Mozart c-moll zongoraversenye (K. 491) szabadtéri előadásának hangjait, s a vele tartó zongorista-zeneszerzőhöz fordulva e lelkes szavakat intézte: „Cramer, Cramer! Mi sosem leszünk képesek ehhez foghatót írni!” Nem meglepő hát, hogy a zongoraverseny kezdete éppen ennek a zenei előképnek dallamát visszhangozza. A II. (D-dúr) szimfónia keletkezésének éve egy időbe esik végrendeletének megírásával. Beethoven ekkor már tudta, hogy teljes süketség vár rá, a művet mégis tüzes, fiatalos erő, élni akarás jellemzi.

Műsorváltozás miatt a korábban közölt Beethoven: IV. (B-dúr) szimfónia, op 60 helyett Beethoven: II. (D-dúr) szimfónia, op. 36 kerül bemutatásra.

Kezdés:  19:00
Belépő:  2900/4100/5400 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

koncert
Jegyvásárlás