2020.09.20.
Veszprémi Programiroda
Illuzió Mesterei - ÚJ IDŐPONTBAN

Kedves Közönségünk!

Az előadás új időpontban, 2020. szeptember 20-án kerül megrendezésre. A már megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek.
Amennyiben az előadás új időpontja nem megfelelő az Ön számára, a  megvásárolt jegyek visszatérítését illetően bővebb információt a info@illuziomesterei.hu e-mail címen kérhet.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart.
Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

 

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzó Mesterei showműsorra Veszprémre. A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a veszprémi közönséget is elvarázsolják! Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történnek. Kettévágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban.

A műsorban fellép Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes illuzionista valamint Kelle Botond ötszörös magyar bűvész bajnok.

Ne maradjon le erről a felejthetetlen élményről, vegye meg a jegyét még ma!


Az eseményre a jegyvásárlás a Hangvilla jegypénztárában nem lehetséges.

Kezdés:  19:00
Belépő:  4900 Ft / 5900 Ft /
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

családi rendezvény színpadi rendezvény