Belépő: 23.900.-
2022.04.02.
Agóra Veszprém
Halak és tenger gyümölcsei workshop
Oktató: Tornyos Balázs kreatív séf
Program:
• Vaníliás/tejszínes királyrák ragu
• Héjas fekete kagyló "Buzara" szószban, bagettel
• Bőrén sült fogasfilé, gyömbéres karfiolpürével, mandulás brokkolival
• Zsírpapírban sült aranydurbincs "finomfőzelékkel"
• Tintahalas fekete spagetti parajjal, konfitált fokhagymával
• Vaníliás/tejszínes királyrák ragu
• Héjas fekete kagyló "Buzara" szószban, bagettel
• Bőrén sült fogasfilé, gyömbéres karfiolpürével, mandulás brokkolival
• Zsírpapírban sült aranydurbincs "finomfőzelékkel"
• Tintahalas fekete spagetti parajjal, konfitált fokhagymával
Oktató: Tornyos Balázs kreatív séf
Részvételi díj: 23 900,- Ft
Részvételi díj: 23 900,- Ft
Jelentkezni lehet március 24-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mail címen.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mail címen.
Helyszín: Látványkonyha
Kezdés: 15:00
Helyszín: Veszprém Agóra
gasztronómia