2022.06.11.
Agóra Veszprém
Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

A MI SVÁBOK, MINDIG JÓ MAGYAROK VOLTUNK A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON - KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL

A német-magyar együttélés már több mint 1100 évre nyúlik vissza, és olyan, mint egy jó házasság. Vannak benne csodálatos pillanatok, és olyanok is, amiket az ember inkább feledni szeretne. László Gábor filmje ennek az 1100 éves német-magyar közös együttélésnek a bemutatására vállalkozik 52 percben.
Rendező: László Gábor
Szereplők: Bleser Kornél, Hernády Zsolt, Holczinger Szandra
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/.../mi-svabok-mindig-jo...
Vetítés:
Június 11., 22:30 / Agóra Kulturális Központ
ℹ️ https://mozgokepfesztival.hu/
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
????Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
????Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket
Kezdés:  22:30
Belépő:  500.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

filmvetítés mozi