2022.10.06.
Agóra Veszprém
Mozinet Filmnapok - Nyolc hegy

Feliratos, olasz-belga-francia dráma, 147' 2022 R.: Felix Van Groeningen, Charlotte Vandermeersch Sz.: Luca Marinelli, Alessandro Borghi

A hindu mitológia szerint nyolc hegy határolja a világot, amelynek a közepén egy óriási kilencedik hegy áll. Akkor találunk rá a boldogságra, ha a középső hatalmas hegyen éljük le az életünket, vagy ha beutazzuk a többi nyolcat? A Nyolc hegy Paolo Cognetti hazánkban is kiadott, nagy sikerű regényéből készült filmadaptáció, amely a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a zsűri díját nyerte. (Mozinet)
 
Belépődíj: 1200 Ft
(Agóra Filmklub-kártya kedvezmény érvényesíthető)
Mozinet Filmnapok bérlet: 3000 Ft
 
Ebben az évben ismét csatlakozunk a Mozinet Filmnapok programjához, melynek során a legnívósabb európai fesztiválokon szereplő filmeket mutatunk be. Szeptembertől-decemberig havi egy alkalommal a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon és a Velencei-i Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott és díjazott filmművészeti alkotásokat láthatnak a nézők az Agórában. A válogatásba kerülő filmeket hazánkban elsőként a Mozinet Filmnapok keretében láthatja a nagyérdemű, jóval az országos premier előtt. A belépődíj alkalmanként 1200 Ft, melyre Agóra Filmklub-kártyás kedvezmény is érvényesíthető!
A Filmnapokra kedvezményes bérlet váltható 3000 Ft-ért.
Kezdés:  18:00
Belépő:  1200.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

filmvetítés mozi