Belépő: 22.000.-
2023.05.27.
Agóra Veszprém
Modern hidegkonyha
Oktató: Tornyos Balázs mesterszakács, kreatív és tanácsadó séf, oktató
Program:
• Körtés kacsamáj "hab" sonkás-mozzarellás kuglóffal
• Kapri bogyós sertés rilette, fermentált zöldségekkel
• Olajos keszeg és keszegkrém szívsalátával, rozmaringos-fokhagymás pirítóssal
• Langyos véres hurka saláta gombákkal és rukkolával
• Körtés kacsamáj "hab" sonkás-mozzarellás kuglóffal
• Kapri bogyós sertés rilette, fermentált zöldségekkel
• Olajos keszeg és keszegkrém szívsalátával, rozmaringos-fokhagymás pirítóssal
• Langyos véres hurka saláta gombákkal és rukkolával
Oktató: Tornyos Balázs mesterszakács, kreatív és tanácsadó séf, oktató
Részvételi díj: 22 000,- Ft
A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Érdeklődni és jelentkezni lehet május 17-ig Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mailcímen.
A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Érdeklődni és jelentkezni lehet május 17-ig Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mailcímen.
Helyszín: Látványkonyha
Kezdés: 15:00
Helyszín: Veszprém Agóra
tanfolyam