2015.06.28.
Agóra Veszprém
Családi Nap a Veszprémvölgyben

A programok mellett a felnőtteket pálinkák, borok, a gyerekeket légvár, lufi, fagyi és egyéb finomságok várják. A belépés díjtalan!

14.00-20.00 Ramazuri játéktér – szórakoztató játékok és játszóházak
A játéktérben többek között a következő - egyedi, színes, kézzel készített, természetes anyagokból álló - játékokkal találkozhatnak a látogatók: bohóchinta, karikadobáló, golyódobáló, egéretető, amőba, memóriakártya, palántaöntöző, stb. A kézműves foglalkozások során a gyerekek elsajátíthatják, miként lehet a legegyszerűbb dolgokból érdekes tárgyakat, játékokat, figurákat készíteni.

14.30 Három egész napon át - A Csurgó Zenekar koncertje
A zenekar tagjai számára fontos, hogy minél több korosztályt megszólítsanak, s megmutassák nekik közös gyökereinket, népi kultúránkat. Előadásaikban számos népdalt, saját dalokat, gyermekjátékokat elevenítenek fel, melyeket igyekeznek korunk zenei ízlésvilágára formálni. Koncertjeiknek a gyermekek is aktív részesei, s nem egyszer a szülők is együtt mulatnak, táncolnak, játszanak velük. Tagok: Siklósi Krisztián – műsorvezető, énekes, Szűts Huba Ákos – nagybőgő, Sebestyén Csaba – dob, Szabó Máté – hegedű, ének, Barta Balázs – gitár

15.30 AZ Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll sporttánc Egyesület műsora
Az egyesület vezető szerepet tölt be a magyarországi formációs rock and roll életében. A koreográfia, a zene és az akrobatikus elemek igazi látványosságot ígérnek. Bemutatkozik a Világkupára készülő High Five formáció.
16.00 Ki játszik ilyet? – a Ramazuri Bábszínház interaktív műsora
– Játsszunk együtt! Hozzuk elő magunkból a bennünk rejlő bábost!
A Ramazuri társulat vidám kis csapatának célja, hogy a gyermekek és szüleik életét érdekesebbé varázsolják, előadásaik révén maradandó élményekkel gazdagodjanak.
17.00 Fellép Kökény Attila

A programok mellett a felnőtteket pálinkák, borok,
a gyerekeket légvár, lufi, fagyi és egyéb finomságok várják.
A belépés díjtalan!

Esőhelyszín: a VMK épülete (Táborállás park 1.)
Kezdés:  14:00
Belépő:  0.-
Helyszín:  Kolostorok és Kertek

családi rendezvény koncert