2015.08.30.
Városi Művelődési Központ
Családi Nap a Veszprémvölgyben

A programok mellett a felnőtteket pálinkák, borok, a gyerekeket légvár, lufi, fagyi és egyéb finomságok várják. A belépés díjtalan!

14.00-20.00 Furfangos Csudavilág – Játékos Tudomány 
Játékos eszközök hada, feledhetetlen élmények, kreatív és tudást gyarapító szórakozás, önfeledt játék nemcsak gyerekeknek!
A különleges játékparkban a következő eszközparkok várják az érdeklődőket: csuda eszközök/tudományos játékok, ügyességfejlesztő szerkezetek, ördögi lakatok és logikát igénybe vevő eszközök, népi játékok, óvodások sátra, zsonglőr szeglet és nemzetek játékai. A játszóterek keretében közel 100-féle eszközt/játékot próbálhatnak ki a látogatók.

16.00 A 100 Folk Celsius koncertje
A legendás együttes több mint 35 éve áll a gyermekek szolgálatában. Dalaikon generációk nőttek fel, vidám hangulatú előadásaikon a felnőttek is jól szórakoznak. Az új dalok mellett felcsendülnek olyan régi slágerek is, mint a Paff, a bűvös sárkány, Miki Manó, Pom – Pom, TV Maci, a Nagy ho-ho-ho horgász, stb. Tagok: Orbán József – gitár, szájharmonika, ének, Littvay Imre – zenekarvezető, gitár, mandolin, dobro, ének, Mikes Attila – hegedű, ének, Kocsándi Miklós – dob, ének, Légrády Péter – banjo, gitár, ének

17.30 Fellép Sub Bass Monster

A programok mellett a felnőtteket pálinkák, borok,
a gyerekeket légvár, lufi, fagyi és egyéb finomságok várják.
A belépés díjtalan!

Esőhelyszín: a VMK épülete (Táborállás park 1.)
Kezdés:  14:00
Belépő:  0.-
Helyszín:  Kolostorok és Kertek

családi rendezvény