2016.07.07.
Agóra Veszprém
Zenés este

A Z'mirim Diák Klezmerzenekar A Naim Klezmerzenekar és a Jack A Kabel zenekar - bemutatkozó koncertje

Z'mirim Diák Klezmerzenekar
Az együttes megalakulása, 2004 óta a Z’mirimben felnőtt egy generáció, páran közülük már leérettségiztek, új kihívásoknak tesznek eleget az élet más területein.
Helyettük új tagok jöttek… Ez az élet rendje. De aki itt megfordul, magával visz egy szeletet az örömből, a jókedvből, a vidámságból és a klezmer zene szeretetéből.

Naim Klezmerzenekar
A Naim a Lauder Javne Zeneiskola 10-14 éves, tehetséges növendékeiből álló klezmer zenekar. Harmadik éve kezdtek el együtt muzsikálni, repertoárjuk tradicionális zsidó dallamokból áll össze. Zsidó kulturális- és jótékonysági rendezvényeken többször adtak önálló koncertet, felléptek iskolai programokon is.

"Jack a kábel - a jövő zenéje
A két éve alakult együttes repertoárja könnyűzenei klasszikusokból áll. A 12 éves diákokból álló csapat játszik Beatles dalokat éppúgy, mint mai slágereket pl. a Green Day műsorából. Koncertjeik lendületesek, a csapat minden tagja nagyon élvezetes produkciót nyújt egyenként is és együtt is. Fiatalos lendülettel játszanak már ismert slágereket és egyre népszerűbb dalokat is. A jövő muzsikusai mindent megtesznek az előadásért, a közönségért, ezen kívül sokat gyakorolnak, próbálnak, hogy még jobbak lehessenek, és hogy tényleg ők alakíthassák a jövő zenéjét.
Helyszín: Agóra előtt park 

A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.

Kezdés:  18:00
Belépő:  0.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

koncert