2017.03.25.
Agóra Veszprém
Konyhabloggerek

Kezdő háziasszony vagy? Vagy már gyakorlott vagy a konyhában?Olvass gasztroblogokat!

Kezdő háziasszony vagy? Olvass gasztroblogokat, onnan mindent megtanulhatsz!
Már gyakorlott vagy a konyhában? Olvass gasztroblogokat, hogy még nagyobb legyen a tudásod!
És ha gyakorlati tapasztalatot is szereznél, akkor vegyél részt Konyhabloggerek sorozatunkon, ahol a legnépszerűbb gasztroblogok szakácsaival, cukrászaival, szerzőivel találkozhatsz személyesen, akik a gyakorlatban is bizonyítják hozzáértésüket.
Első vendégünk: Wessely Márta gasztronómiai újságíró, gasztronómiai PR szakértő, mindigtanuló gasztromán, a www.mirelle.hu gasztroblog szerzője
 
Program:
-kalácssütés, hogy húsvétkor már tökéletes legyen
-egyéb sütemények készítése kelt tésztából
-minden, amit a kelt tésztákról tudni szeretnél
-friss kontra száraz élesztő
-az elkészült sütemények kóstolója
- kóstoló a Pepo Papa tökmagolajból és Csikos lekvárból
 
Belépődíj: 2800,- Ft/fő
Jegyek válthatók elővételben március 6-tól a jegypénztárban.
Érdeklődni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@veszpremvmk.hu e-mail címen.
A rendezvényt támogatja: a Peiba Termelő  és Kereskedő Kft. és a Csikos lekvárcsalád
Helyszín: VMK látványkonyha
 
Kezdés:  15:00
Belépő:  2800.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

bemutató