2017.04.06.
Városi Művelődési Központ
Főzzünk együtt Antal Valival!

Méregtelenítő ételeink.

Számtalan ételünk lehetne méregtelenítő hatású, ha jól készítenénk el őket. Erre kapunk tippeket a főzőbemutatóval egybekötött előadáson. 

Manapság egyre jobban fókuszba kerül az egészséges táplálkozás - nem csak amiatt, mert számtalan betegség megelőzhető lenne vele, hanem azért is, mert sajnálatos módon egyre több az ételallergiás, illetve ételintoleranciás ember. Sajnos az egészséges táplálkozással kapcsolatok tévhitek szerint az egészséges ételek nem finomak, drágák, nehéz hozzájuk beszerezni az alapanyagot, nem egyszerű elkészíteni őket, ráadásul jóllakni sem lehet velük. 
Főzőshow-val és kóstolóval egybekötött előadás-sorozattal Antal Vali nem csak az egészséges táplálkozás alapjait szeretné megtanítani, hanem hathatós gyakorlati képzést is kaphatnak az érdeklődők. Nem csak azt szeretné bebizonyítani, hogy az egészséges ételek finomak, hogy a megszokott ízeket és a "bűnös" ételeket is el lehet készíteni egészségesen, hanem segítséget szeretne nyújtani az ételallergiában szenvedőknek, hogy otthon is könnyedén el tudjanak készíteni ízletes "mentes" ételeiket, hogy ne legyenek rászorulva a méregdrága élelmiszeripari késztermékekre. 

Részvételi díj: 2500,-Ft 

A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű,
az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.

Kezdés:  17:00
Belépő:  2500.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

bemutató