2017.06.14.
Városi Művelődési Központ
Kence-fice tanfolyam - Antal Valival

Kence-fice tanfolyam – MAGADNAK KEVERED! Tanulj meg egészséges kozmetikumokat készíteni Antal Valitól!


Fényvédő krémek és naptejek készítése az egészséges barnulásért

Minden résztvevő az általa készített napvédő faktort tartalmazó krémet, ill. naptejet hazaviheti és az összes receptúrát e-mailben megkaphatja.


Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire egyszerűen elkészíthetőek alapvető kozmetikumaink. Aki kíváncsi rá, hogyan készíthetünk vegyszer és adalékmentesen olcsón szépítő szereket és kozmetikumokat, azt szeretettel várjuk a tanfolyamra, amelyen nem csak a krémfőzés gyakorlati tudományát sajátíthatjuk el, hanem hathatós elméleti tudást is kaphatunk. Betekinthetünk a nagy kozmetikai cégek kulisszatitkaiba és megtudhatjuk azt is, hogy mit nem szabad elhinni a reklámoknak. A tanfolyamot különösen ajánljuk extraérzékeny , problémás, allergiás vagy gyulladásra hajlamos bőrrel küszködőknek. A receptúrák szigorúan magas minőségű természetes alapanyagokból állnak össze. A tanfolyam további tervezett témái: dezodorok, ajakápolók, szájápolási termékek, hajápolási készítmények, babaápolók, testápolók, arckrémek, bőrfeszesítő-és ránctalanító készítmények, természetes hajfestés vegyszermentesen növényi alapanyagokból, kence-ficék tiniknek, parfümök.

A tanfolyamra max. 16 fő jelentkezését várjuk.

Részvételi díj: 6900,-Ft / fő/ alkalom

Érdeklődni és jelentkezni Antal Katalinnál lehet a 88/429-111 -es telefonszámon, vagy az antalkatalin@veszpremvmk.hu e-mail címen.

Kezdés:  17:00
Belépő:  6.900.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

bemutató tanfolyam