Gyökerek főfogásként: csicsóka, édesburgonya, cékla és zeller. Ezeket a "félelmetes" gyökérzöldségeket tanuljuk meg változatosan elkészíteni úgy, hogy
Manapság egyre jobban fókuszba kerül az egészséges
táplálkozás - egyrészt amiatt, mert számtalan
betegség megelőzhető lenne vele, másrészt azért
is, mert sajnálatos módon egyre több az ételallergiás,
illetve ételintoleranciás ember. Sajnos az egészséges
táplálkozással kapcsolatos tévhitek szerint ezek
az ételek nem finomak, drágák, nehéz hozzájuk beszerezni
az alapanyagot, nem egyszerű elkészíteni
őket, ráadásul jóllakni sem lehet velük.
Főzőshow-val és kóstolóval egybekötött előadássorozattal
Antal Vali ezen tévhiteket cáfolja meg,
valamint szeretné felhívni a figyelmet az egészséges
táplálkozás alapjaira. A résztvevők hathatós gyakorlati
képzést is kaphatnak az előadáson.
A jegyek elővételben május 2-től a jegypénztárban megvásárolhatók.
Részvételi díj: 2500,-Ft
Helyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ látványkonyha
A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű,
az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.
foglalkozás