2018.02.04.
Városi Művelődési Központ
Egésznapos gluténmentes főzőtanfolyam

A résztvevők részletes ismereteket, átfogó összképet kapnak az egészséges étkezés alapjairól, konyhatechnikai eljárásokról


A résztvevők a Welcome ital elfogyasztása után összesen 9-10-féle ételt, egészséges napi mintaétrendet (reggeli, ebéd, vacsora) készítenek az ételtársítás szabályai alapján. Részletes ismereteket, átfogó összképet kapnak az egészséges étkezés alapjairól, konyhatechnikai eljárásokról. Az érdeklődők a gluténmentes alapanyag-ismeret és az ételtársítási alapok mellett minden elkészített étel receptjét megkapják ajándékba, az el nem fogyasztott ételeket és a vacsorát pedig hazavihetik.
Az ételek gluténmentes alapanyagokból készülnek!
A tanfolyamot vezeti: Marton Melinda, tudományos kutató, 3 könyv szerzője(Testtudatos táplálkozás, Testtudatos Életmód, Testtudatos táplálkozás tanfolyam I.), a Testtudatos Táplálkozás módszerének és a Társító Diétának a megalkotója.
A tervezett gluténmentes 100% növényi (vegán) menü:
- Reggeli: Fahéjas tejbegríz
- Ebéd:
„Sajtkrémleves” pirítóssal
Lencseropogós
Mediterrán rizs
Téli salátamix veganézzel
- Vacsora:
„Sajtkrémes” omlett muffin pikáns édesburgonyával
Hamis túrógombóc édes morzsával, kókuszjoghurt öntettel
A képzés min. 8 fő jelentkezése esetén indul.
Jelentkezni lehet 2018. január 25-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Részvételi díj: 17.000 Ft/fő
A díj tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített ételek költségeit, valamint a nyomtatott anyagokat.
Érdeklődni és jelentkezni Ambrus Anettnél lehet az ambrusanett@veszpremvmk.hu e-mail cí-men vagy a 88/429-111-es telefonszámon.

 
Helyszín: VMK látványkonyha
Kezdés:  10:00
Belépő:  17 000.-/fő
Helyszín:  Veszprém Agóra

tanfolyam