2018.02.17.
Városi Művelődési Központ
Értelem és intuíció - tréning

- Fedezd fel és használd egyszerre a jobb és bal agyféltekéd erőit!


A tanfolyam a két agyféltekéhez kapcsolódó képességek megismeréséről, fejlesztéséről, valamint az agyféltekék összekapcsolásáról, működési egységének megteremtéséről szól. A tréning gyakorlatorientált. Célja, hogy az elméleti alapok átadását követően olyan gyakorlatokat sajátítsanak el a résztvevők, amelyeket be tudnak építeni a mindennapjaikba, illetve hogy életük helyzeteit mélyebben látva és a céljaik eléréséhez minden képességünket összhangban használva boldogabb és teljesebb életet élhessenek.
• Agyféltekék összekapcsolása kineziológiai módszerekkel
• Kulcs a hatékony tanuláshoz és problémamegoldáshoz: elemzés és lényeglátás egysége
• A jobb agyfélteke erői: kreativitás és szépség, empátia és boldogság, „itt és most” élni

Agyunk két agyféltekére oszlik, amelyek eltérő módon vesznek részt a mentális és érzelmi életünkben: a bal agyfélteke például inkább racionális, a jobb pedig intuitív. Ideális esetben az agy egységes egészként funkcionál, a bal és a jobb agyféltekés működésmód is erős és kiegészítik egymást. Gyakran azonban az egyik „oldalt” éppen szívesebben használjuk, egyik-másik képességünk fejletlenebb, ráadásul a két agyfélteke között sokszor akadozik a kapcsolat, ezért csak korlátozottan férünk hozzá az erőikhez: így „féloldalasan” tanulunk, gondolkodunk, kommunikálunk, alakítjuk és éljük az életünket.

A tréning során megismerjük és magunkban is felfedezhetjük a két agyféltekéhez kapcsolódó képességeket. A tanfolyam sok gyakorlattal segíti a bal és a jobb oldal erőinek felszínre hozását és összekapcsolását, ami fontos ahhoz, hogy teljesebben lássuk az életünk helyzeteit és a céljaink eléréséhez minden képességünket összhangban és egyszerre használhassuk.

Ajánljuk mindenkinek:

* aki érzi, hogy többre lenne képes, de nem találja hozzá a „kulcsot”
* aki szeretne jobban tanulni, írni, vizsgázni
* aki alkotómunkát végez
* aki emberekkel foglalkozik, tanít, nevel, kommunikál
* aki túlságosan „fej” ember, és szeretne oldottabban élni
* aki túlságosan „szív” ember, és a logikus képességeit is többet szeretné használni
* aki néha „fej”, néha „szív” ember, de egyszerre mindkettő szeretne lenni
* aki szeretné jobban megérteni és akár javítani saját mentális és érzelmi működését


A tanfolyamot vezeti: Dr. Nagy Alinda és Klatsmányi Péter, a Napsugár Gyógyító és Oktatási Központ munkatársai
A képzés min. 12 fő jelentkezése esetén indul.
Jelentkezni lehet 2018. február 07-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Részvételi díj: 7.000 Ft/fő

Érdeklődni és jelentkezni Ambrus Anettnél lehet az ambrusanett@veszpremvmk.hu e-mail címen vagy a 88/429-111-es telefonszámon.

Kezdés:  10:00
Belépő:  7 000.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

tanfolyam