Karácsonyi édes ajándék
A kurzuson résztvevők megtanulják a csokoládé temperálását, majd különféle bonbonokat alkotnak, saját készítésű töltelékekkel.
Program:
Vágott desszert: zserbó kocka
Mézeskalácsos tejcsokoládéval töltött bonbon
Gyömbéres-citromos fehér csokoládéval töltött bonon
Málnás étcsokoládéval töltött bonbon
Karamell variációk
A tanfolyamot vezeti: Patakfalvi Andrea cukrász.
Részvételi díj: 9500,- Ft/fő, amely tartalmazza a bonbonöntő forma árát is amelyet
Jelentkezni lehet november 18-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható. A tanfolyamot 8 fő jelentkezése esetén indítjuk.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mail címen.
Helyszín: Agóra látványkonyha
A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű,
az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.
tanfolyam