2020.01.18.
Agóra Veszprém
Hidegtálkurzus

Oktató: Tornyos Balázs kreatív séf

A kurzus programja:
• Libamáj torta borzselével, sós karamellel pácolt fügével
• Hidegen "sült" lazacfilé, paradicsom kompóttal
• Véres hurka saláta erdei gombákkal, hagymalekvárral
• Kocsonya kicsit másként, chilis gyöngyhagymával
• Sertés rilette kapri bogyóval, sajt chips-szel
• Vegán tatár
• Diós-szárított paradicsomos vekni frissen sütve

Oktató: Tornyos Balázs kreatív séf, az Oliva étterem volt szakácsa
Részvételi díj: 19.900,- Ft
Minden résztvevőt megajándékozunk Tornyos Balázs A rántott húson túl 2. című szakácskönyvével!
Jelentkezni lehet január 6-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mail címen.
Helyszín: Látványkonyha

A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű,
az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.

Kezdés:  15:00
Belépő:  19.900.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

tanfolyam