2020.10.24. - 2020.10.24.
Tourinform Veszprém
BETELT! - Őszi Veszprém séta

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. október 24-én, szombaton 10.30 órától őszi Veszprém sétát szervez a királynék városában.

A garantált, gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A városnézés során a szervezők együttműködnek az Idegenvezetők Veszprémmel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetés napján (okt. 24-én):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

Fricska Étteremlakás – 10 % kedvezmény a fogyasztásból
A Tűztoronyba és a Hősök Kapuja Látogatóközpontba –50% kedvezmény a belépőjegy árból
Művészetek Háza kiállítóhelyei közül: Modern Képtár - Vass László Gyűjtemény, Dubniczay-palota – 50% kedvezmény a belépőjegy árból


A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 1000 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.500 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A Bakony és Balaton kártyával rendelkezők 25% kedvezményben részesülnek. www.bakony-balaton.hu

A sétán csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse a Tourinform Veszprémet!

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy a részvételi szándékot az info@veszpreminfo.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni.

A séta minimum 5 fő előzetes regisztrációja esetén indul. A COVID-19 biztonsági előírásoknak megfelelően a létszámot 15 főben korlátozzák és kérik a vendégektől az óvintézkedések betartását (a résztvevők közötti 1,5 m védőtávolság megtartása, maszkviselés).

A Magyar Közlöny csütörtöki (10.22) számában kihirdetett kormányrendelet alapján péntektől (10.23.) már nem csak zárt térben, hanem szabadtéri rendezvényeken és sporteseményeken is kötelező szájmaszkot viselni mindenkinek, aki hat évnél idősebb. Kérjük vendégeinktől, hogy a séta során viseljenek maszkot.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várnak!

Kezdés:  10:30
Belépő:  1000, 500, 2500 Ft
Helyszín:  Veszprém, Óváros tér

városnézés