2020.09.19. - 2020.09.19.
Tourinform Veszprém
Ingyenes Veszprém Séta szeptember 19-én

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. rendszeresen szervez garantált városnézést Veszprémben helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

Az ingyenes gyalogos városnézés keretében az Idegenvezetők Veszprém idegenvezetője mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 10.30 órakor az Óváros térről induló séta során a Várnegyeddel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A sétán csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse a Tourinform Veszprémet!

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy a részvételi szándékot az info@veszpreminfo.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni.

A séta minimum 5 fő előzetes regisztrációja esetén indul. A COVID-19 biztonsági előírásoknak megfelelően a létszámot 30 főben korlátozzuk és kérjük vendégeinktől az óvintézkedések betartását (a résztvevők közötti 1,5 m védőtávolság megtartása).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Figyelem! A Facebook esemény "Ott leszek" opciójának megjelölése még nem jelent regisztrációt, kérjük, mindenképp e-mailben jelezze részvételi szándékát!

Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Kezdés:  10:30
Belépő:  ingyenes
Helyszín:  Veszprém, Óváros tér

városnézés