2021.05.11.
Veszprémi Programiroda
ÚJ IDŐPONTBAN!- NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az aktuális járványügyi rendelkezéseknek megfelelően a Hangvilla épülete 2020. november 11. napjától határozatlan ideig zárva tart, így a 2020. november 12. napjára tervezett, majd 2021. március 11. napjára áttett NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina című előadás új időpontban, 2021. május 11-én 19 órakor kerül megrendezésre.

A már megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek, ezzel Önnek nincs teendője.

Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, jegyei visszaváltására lehetőséget biztosítunk, az alábbiak szerint:
• Ezen eseményre személyesen, a Veszprémi Programiroda jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén, a Hangvilla újranyitását követő két héten belül lesz lehetőség.
• Az online vásárolt jegyek esetében kérjük, az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket 2021. március 14-ig, hogy azt továbbíthassa a Dumaszínház csapata a jegyértékesítési partnerük, az Interticket felé. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a visszaváltás folyamatosan történik, mivel az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
• Fentieken túl dönthetnek úgy is, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását.

Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kezdés:  19:00
Belépő:  3600 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

Jegyvásárlás