2021.12.08.
Veszprémi Programiroda
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged - ÚJ IDŐPONTBAN

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 28. napjára tervezett, majd az ismert körülmények miatt 2020. november 13., - később 2021. május 18. napjára áttett "Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged" koncert új időpontban, 2021. december 8-án, szerdán 19 órakor kerül megrendezésre.

A már megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek, ezzel Önnek nincs teendője.

Amennyiben az új időpont nem megfelelő Önnek, lehetőséget biztosítunk a megvásárolt jegyek visszaváltására:
- személyesen a Hangvillában található jegypénztárunkban 2021. május 17. és 2021. június 16. között, vagy
- Online a jegy.hu felületén 2021.06.16. napjáig, az alábbi linken: https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas
Ezen eseménynél a fenti visszaváltási lehetőségek mind a Veszprémi Programiroda jegypénztárában, mind a jegy.hu hálózatán vásárolt jegyek tekintetében elérhetők.

A jegypénztár nyitvatartásáról bővebb tájékoztatás az alábbi linken található: https://www.hangvilla.com/Aktualis/2021-05-17/A-Veszpremi-Programiroda-jegypenztaranak-nyitvatartasa1
Felhívjuk figyelmüket, hogy a hatályos járványügyi jogszabályok értelmében a Hangvilla épületét 18 éves kor felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják.

Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük! .
.
.
Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia!
Ennek fényében indult útjára 2020-ban az énekesnő NOXTALGIA Unplugged nevű koncertsorozata, amely produkció egy igazi időutazás lesz, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok, ezúttal egy különleges zenei hangulatba bújtatva, hogy egy varázslatos világba repítve, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére. 8 év, 90 percben… Kihagyhatatlan!

 

Kezdés:  19:00
Belépő:  4900 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem

Jegyvásárlás