2022.05.30. - 2022.05.30.
Online kvízest

Csatlakozzanak az American Corner Veszprém online kvízestjéhez május 30-án este hétkor, és tegyék próbára tudásukat az Egyesült Államokról. A ,,Hollywood" témájú kvízben szó lesz többek között klasszikus és modern amerikai filmekről és tévésorozatokról, Hollywood történelméről, filmes és tévés díjkiosztókról és Hollywood magyar vonatkozásairól.

Emailes regisztráció >> veszpremach@gmail.com
Technikai részletek: A program Google Meet-en zajlik majd, maga a kvíz pedig a Kahoot felületén. Használjanak két eszközt: az egyiket a Google Meet-hez, a másikat, például egy telefont pedig a kvízhez (ezen tudnak majd választani a válaszlehetőségekből). Természetesen megoldható egy képernyőn is két ablakban vagy lapon.
Figyelem: az első három helyezett American Corner ajándékot nyer! Veszprémi játékosok ezt az American Cornernél vehetik majd át, Veszprémen kívüli magyarországi címre pedig igény szerint postázni fogjuk.
 

A filmet követő beszélgetést Lt Col Tiffany Rivera, a Nagykövetség Védelmi Együttműködési Irodájának vezető-helyettese vezeti, aki megosztja az amerikai hadseregben szerzett tapasztalatait és bemutatja, hogyan változott pozitívan a filmben látható helyzet a polgárháború óta.  

A részvételhez emailes regisztráció szükséges: veszpremach@gmail.com

Kezdés:  19:00
Belépő:  ingyenes
Helyszín:  Eötvös Károly Megyei Könyvtár Amerikai Kuckó

könyvtár