2022.06.08.
Agóra Veszprém
A gyáva

A Nézőművészeti Kft. által létrehozott előadásban egy fiatal fiú mesél a gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról...

A Nézőművészeti Kft. által létrehozott előadásban egy fiatal fiú mesél a gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról, és arról, hogyan kezdett drogozni, s milyen kínlódások árán sikerült leszoknia. És egy apa, aki mindezt végignézi, hallgatja és éli. Zavarba ejtően személyes párbeszédek és belső monológok, humoros és keserű helyzetek az élet rendhagyó sorsfordulatai közé ékelve. Hol csúszhatnak el a szándékok? Miért választjuk a „könnyebb” utat, ha úgy érezzük, az életünk zsákutcába ért? Az előadás szövegkönyve a kábítószer függőségükről valló emberek személyes dokumentumai, valamint az alkotók írásai alapján készült.
Az előadás elnyerte a 2011-es évi, VI. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle fődíját és a 2012-es ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé legjobb ifjúsági előadásnak járó Üveghegy-díját.
Rendező: Scherer Péter
Szereplők: Kovács Krisztián és Scherer Péter
Az esemény a veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia Napsugár Klubjának szervezésében, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát jelezze a drogambulancia@invitel.hu e-mail címen, vagy a 70/634-6057-es telefonszámon.

14 éven aluliaknak nem ajánlott.
#VEB2023 #EKF #agóraveszprém #drogsegély

Kezdés:  17:00
Belépő:  0.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

előadás