2016.07.22.
Városi Művelődési Központ
A tolmács - Tristan Bernard színdarabja

A Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet „Bakony” Színjátszó Csoportjának előadása

A Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
„Bakony” Színjátszó Csoportja „Álarcban - Értékek a látszat mögött”című jóvátételi programja keretében mutatja be.

A kommunista Magyarország fővárosában, a Csillag hotelben, Budapest legelitebb szállodájában, lázasan készülődnek a futball kupadöntőre a Wolverhampton Wanderers – Vörös lobogó mérkőzésre. Itt szálltak meg az angol csapat tagjai is, de természetesen rengeteg külföldi vendég van még a futballistákon kívül, így egy ifjú szerelmespár, akik rendkívül szerelmesen ám annál gyanúsabban susmorognak. A recepciósok között nem követelmény az, hogy idegen nyelveket beszéljenek, ezért a szálloda tolmácsot alkalmaz. Minden tökéletesen működik, ahogy egy kommunistaállamban el is várható, egészen addig, amíg le nem betegszik a tolmács, meg nem jelenik Gyula a kolbászaival, Mrs. White-ot eltemetik és kiderül, hogy miért gyakorlatozik a japán flotta a Csendes óceánon… 

Az előadás teljes bevételét a Veszprém Megyei Cholnoky Ferenc Kórház Gyermekosztálya ”Emberkék” Alapítványa részére ajánljuk fel. 

Kérjük, hogy adományaikat az előtérben található gyűjtőládákban helyezzék el. 

Az előadásra jegyet váltani nem kell, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Regisztrálni a veszprem.uk@bv.gov.hu e-mail címen, illetve a 30/ 870-2958 telefonszámon lehet munkanapokon 08:00-19:00 óra között 2016. július 18-ig.

Az előadás napján a fogvatartottak által készített tárgyakból a helyszínen kiállítás látható.

Kezdés:  17:00
Belépő:  adomány
Helyszín:  Veszprém Agóra

előadás