2018.03.21.
Városi Művelődési Központ
Lengyel Filmhét a Veszprém Agórában - Az érem másik oldala / Tydzień filmu polskiego w Agorze w Veszprém - Druga strona medalu / Rewers

Lengyel Filmhét a Veszprém Agórában - Az érem másik oldala / Rewers
(feliratos, lengyel vígjáték, 99’ 2009)
R.: Borys Lankosz
Sz.: Agata Buzek, Krystyna Janda, Anna Polony
A film története az 50-es években zajlik. Főhőse a 30 éves hajadon Sabina, akit az anyja minden áron férjhez szeretne adni. Ez nem könnyű feladat, hiszen a legjobb férfiak meghaltak a háborúban, a megmaradtak pedig nem a legvonzóbbak. Egy nap azonban megjelenik egy sármos, intelligens csábító, és ezzel egy sor elképesztő esemény veszi kezdetét. Sabina természetesen boldog, de fogalma sincs arról, hogy álmai férfijának van egy titka.
Korhatár: 12 év
A filmvetítésre a belépés díjtalan.

Tydzień filmu polskiego  w Agorze w Veszprém - Druga strona medalu / Rewers
Miejskie Centrum Kultury Agora w Veszprém
Veszprém, Táborállás tér 1.
(napisy, komedia polska z 2009 r., 99 minut)
Reżyseria: Borys Lankosz
Występują: Agata Buzek, Krystyna Janda, Anna Polony
Akcja filmu rozgrywa się w latach 50-tych. Główna bohaterka to 30-letnia panna Sabina, którą matka chce wydać za mąż za wszelką cenę. Nie jest to łatwe zadanie, gdyż dużo wspaniałych mężczyzn poległo na wojnie, a pozostali nie są zbyt atrakcyjni. Pewnego dnia na horyzoncie zjawia się inteligentny, przystojny mężczyzna i tu zaczyna się kłąb niesamowitych zdarzeń. Sabina jest szczęśliwa, nie zdaje sobie sprawy, że jej ukochany posiada tajemnicę.
Od 12 lat
Wstęp wolny

Kezdés:  18:00
Belépő:  
Helyszín:  Veszprém Agóra

Magyar-Lengyel Barátság Hete